Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2019- ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA VISITA GUIADA DE SANT MIQUEL DE CRUÏLLES

El Cicle Vi i Monestirs de la DO Empordà ha programat durant el mes de novembre visites a monestirs empordanesos acompanyades de tast de vins

Diumenge al migdia es va celebrar al monestir de Sant Miquel de Cruïlles la quarta visita guiada dins del 1r Cicle Vi i Monestirs organitzada per la Denominació d’Origen (DO) Empordà. La temàtica principal de la trobada va ser els vins i els benedictins.

La iniciativa va ser “tot un èxit” assegura Agnès Gasull i Costa, consellera de Cultura, Patrimoni i Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà. Explica que de cares a l'any vinent s’està parlant en tornar a programar una segona edició del Cicle vi i Monestirs, valorant-ne la formula, amb “la intenció d’incorporar nous monestirs mantenint el de Sant Miquel de Cruïlles per la seva riquesa monumental”.

El cicle dedicat als vins i monestirs de l’Empordà vol donar a conèixer aquest ric llegat del passat vitivinícola entre les terres empordaneses i els seus monestirs. L’activitat s’ha fet conjuntament en coordinació i de la mà de Clara Poch i Romina Ribera.

El cicle es va inaugurar el passat 3 de novembre al Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes amb el nom d’ “El vi i el mar dels monjos” . Durant els següents caps de setmana s’han visitat diversos edificis històrics com el Monestir de Sant Quirze de Colera ( 9 de novembre) o la Canònica de Santa Maria de Vilabertran (17 de novembre). Les trobades que duren aproximadament dues hores, finalitzen aquest dissabte amb la temàtica “Els Vins i el suro” al Museu d'història de Sant Feliu de Guíxols. 

 

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies