Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2019 - OPORTUNITAT LABORAL PER A VUIT JOVES AL BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal del Baix Empordà contracta vuit joves en el marc del programa «Joves en Pràctiques» de Garantia Juvenil que s’ofereix des del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els joves són graduats universitaris en periodisme, publicitat i relacions públiques, administració i direcció d’empreses, biologia, pedagogia, sociologia i graduats superiors en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma i integració social; tots ells s’han incorporat en vuit àrees que donen servei a la comarca.

A principis d’aquest mes de novembre, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha incorporat a les seves oficines a vuit joves amb un contracte de laboral de pràctiques, a través del programa «Joves en Pràctiques» de Garantia Juvenil. Durant els pròxims sis mesos, aquests joves treballaran en les àrees de medi ambient, immigració, gerència, promoció econòmica, serveis socials, Centre Tramuntana i intervenció; tenint en compte la formació i l’experiència laboral de cada un d’ells.

Més concretament, treballaran col·laborant en projectes d’interès general i social com per exemple: l’actualització del pla diagnosi d’igualtat intern en el treball; l’estudi de l’estat del teixit associatiu de la comarca; el desenvolupament de programari i l’assessorament tècnic dels sistemes operatius informàtics del Consell i del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana; el suport als equips bàsics de Serveis Socials en tasques vinculades a l’atenció social primària; el servei sanitari de fisioteràpia adreçat als usuaris del centre ocupacional; el suport a l’Oficina Jove del Baix Empordà; la introducció de les noves modalitats de gestió de residus i reciclatge o la implantació del sistema de recollida de residus porta a porta; la creació i gestió d’un pla de comunicació per al Consell Comarcal, i un nou web, entre altres projectes.

Com és habitual, el Consell Comarcal del Baix Empordà col·labora amb programes d’inserció laboral com el Programa de Garantia Juvenil gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb l’objectiu de reduir la taxa d’atur entre els joves, facilitant-los l’entrada al mercat de treball.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies