Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2019-NOVES MANERES DE COMUNICAR EN UNA INSTITUCIÓ

Aconseguir una comunicació més innovadora i propera és un dels objectius del Curs de Comunicació Institucional que s’ha impartit al Consell Comarcal del Baix Empordà

Els participants eren tècnics municipals de diferents institucions, la majoria de la comarca del Baix Empordà, que volien aprendre diferents eines per tal de comunicar millor.

El Curs de Comunicació Institucional, organitzat per l’Àrea de Participació Ciutadana del Consell Comarcal del Baix Empordà, va acabar ahir a la Sala de Plens després de dos matins intensos de classe magistral amb el periodista Alfred Picó.

Durant l’última sessió del curs, Alfred Picó va fer un repàs de les diferents eines per comunicar com per exemple a través de les xarxes socials, notes de premsa, contingut audiovisual o els storytellings. També es van posar sobre la taula les barreres de comunicació amb què es pot trobar una institució a l’hora d’informar o el llenguatge i les diferents tècniques que s’haurien d’utilitzar per comunicar una notícia o una activitat.

La formació va servir, per tant, perquè la vintena de tècnics municipals reflexionessin sobre la manera de comunicar i perquè aprenguessin noves eines per poder comunicar de manera més eficaç, propera, atractiva i innovadora.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies