Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2013 - EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA LA I TROBADA D’USUARIS DELS PARCS DE SALUT I DE LES XARXES D’ITINERARIS DE LA COMARCA DEL BAIX EMPORDÀ

El passat 18 d’octubre es va celebrar la I Trobada d’usuaris de parcs de salut i xarxes d’itineraris saludables instal•lats als 17 municipis que formen part del programa del Dipsalut amb cooperació amb els diferents ajuntaments i el Consell Comarcal.

L’objectiu era organitzar una trobada general de caràcter lúdic per afavorir la interrelació entre els usuaris, crear sinergies i compartir les seves experiències vistes des dels diferents municipis. En aquesta ocasió es va escollir Palamós per celebrar aquesta jornada, per ser un municipi de fàcil accés per a tothom.

La trobada, que va consistir en una caminada pels itineraris del municipi i en la projecció d’un vídeo sobre l’activitat física que s’ha portat a terme, va tenir molt bona acollida i per això ja s’està pensant en fer-ne una segona edició. Els municipis escollits, però, seran diferents any rere any per facilitar la mobilitat de totes les persones usuàries.

Aquest programa compta amb un total de 27 parcs i 16 xarxes d’itineraris saludables instal•lats als municipis de Palau-sator, Parlavà, la Tallada d’Empordà, Ullà, Verges, Pals, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Corçà, Gualta, Jafre, la Pera, Vall-llobrega, Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies