Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2016 - EL CONSELL GENERAL DE LA GENT GRAN DE CATALUNYA CONSTITUEIX EL NOU PLE

El passat dilluns 3 d’octubre, es va celebrar a Barcelona, a l’auditori del Palau de la Generalitat, la constitució del nou plenari del Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat).


L’acte, presidit per l’Honorable Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, la senyora Dolors Bassa, va començar amb la intervenció de la senyora Roser Galí, directora general de Famílies i vicepresidenta primera del CGGCat, per explicar la importància del CGGCat per definir les polítiques públiques en matèria de persones grans, i tenint en compte que actualment el 20% de la població de Catalunya té més de 65 anys.


Posteriorment, va intervenir el senyor Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies, i tot seguit es va portar a terme el nomenament dels membres del plenari, els quals van sortir a recollir un obsequi commemoratiu.
Pel que fa a la nostra comarca, el senyor Francesc Càrdenas Toscano, va ser nomenat com a membre del Ple en representació del Baix Empordà.


I, finalment, com a cloenda de l’acte, es va fer una foto molt emotiva a tots els membres que constitueixen el Ple del Consell General de la Gent Gran de Catalunya. Totes aquestes persones ja estan convocades per al proper mes de novembre per organitzar les properes accions a dur a terme des d’aquest òrgan.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies