Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2016 - EL DIRECTOR DELS SERVEIS TERRITORIALS DE GOVERNACIÓ PRESENTA EL PROCÉS DE DEBAT GovernsLocals.Cat EN EL CONSELL D’ALCALDES DEL BAIX EMPORDÀ

El dimecres 19 d’octubre es va celebrar el Consell d’Alcaldes i va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials de Governació Administració Pública i Habitatge, Raül Morales. Es va presentar als alcaldes el procés de debat del projecte GovernsLocals.cat, un òrgan que impulsa el Govern de la Generalitat, juntament amb la resta de les administracions catalanes, per definir com ha de ser l’Administració local catalana del futur.

Davant la nova realitat social, en què els ciutadans reclamen administracions modernes, obertes, eficients, intel·ligents i sostenibles, es vol obrir un debat sobre com ha de ser el món local, amb l’objectiu d’elaborar les bases del que serà la memòria preliminar de les lleis que han de regir el futur dels governs locals de Catalunya.

Aquest projecte està dividit en sis àmbits de treball: Ordenació territorial i serveis a les persones; Organització dels governs locals; Relacions intergovernamentals; Nova governança; Innovant la gestió pública local; i Finances locals.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies