Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2017 - SESSIÓ PARTICIPATIVA GRUP FOCAL PERSONES GRANS

El passat dijous 19 d’octubre a les 09.30 es va realitzar a la Sala de Plens del Consell Comarcal una sessió amb un grup focal format per persones grans de la comarca i emmarcada en el Pla Pilot del Pla Interdepartamental i Intersectorial de Salut Pública (PINSAP).
Durant aquesta sessió de 2 hores aproximadament, un grup de 19 persones van participar de manera molt activa en relació a les necessitats de les persones grans a la comarca del Baix Empordà.

Temes com l’accessibilitat, l’estat de salut actual, les tuteles, la vida activa, els viatges, les noves tecnologies, la salut, l’esport o la felicitat van servir perquè un grup d’experts de l’Agència Catalana de la Salut poguessin copçar quin és l’estil de vida i quines són les necessitats d’un dels nostres col·lectius de persones més privilegiats.
Els assistents provenien dels municipis de La Bisbal d’Empordà, Calonge, Pals, Castell d’Aro, Sant Feliu de Guixols i Begur amb característiques molt diverses.

Es va garantir una assistència amb paritat home-dona, franges d’edat equitatives entre 55 i 91 anys i desigualtats socioeconòmiques.
La valoració global de la sessió va ser molt positiva i es farà una reunió de retorn on s’explicarà als assistents els resultats obtinguts de tots els Plans Pilots que seran incorporats posteriorment a la iniciativa del departament de salut seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per impulsar la salut des de tots els àmbits de l’acció del Govern i la societat, és a dir “salut a totes les polítiques”
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies