Tancament de la segona fase del procediment de redacció de memòries tècniques per l'impuls de comunitats energètiques

08/02/2024

      Aquest inici de febrer hem entregat  les versions definitives de les memòries tècniques per l'impuls de comunitats energètiques als ajuntaments de Calonge, Corçà, Garrigoles, Gualta, La Tallada, Mont-Ras, Palafrugell, Palau-Sator, Regencós, Torrent i Verges, redactades a través del Pla de Serveis per la Transició Energètica i l'Acció Climàtica de la Diputació de Girona.

     En aquestes memòries s'inclouen propostes d'instal·lacions solars fotovoltaiques d'autoconsum col.lectiu a desenvolupar a les cobertes dels equipaments públics municipals i instruccions de com, a través d'un procediment reglat, compartir-les amb la ciutadania, per tal que pugui disposar d'energia renovable a la seva vivenda. Les actuacions plantejades són susceptibles de ser presentades a la convocatòria d'ajudes Del Pla a l'Acció, també de la Diputació de Girona, la convocatòria de la qual està oberta des del dia 9 de gener i fins al 29 de març.

     En cas de voler redactar aquestes memòries tècniques podeu fer-ho a través del formulari de sol.licitud d'aquest Pla de Serveis.