Platja d'Aro Professionals

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, impulsa aquest programa, que vol afavorir la formació i inserció de persones en situació d'atur en serveis auxiliars per a les empreses del municipi.

La iniciativa, sota la denominació de serveis auxiliars a les empreses, inclou: manteniment d'equipaments i edificis, jardineria, instal·lacions elèctriques, vigilància, suport a l'atenció al públic i altres tasques o perfils professionals que requereixin les empreses i puguin assumir les persones participants a partir de la formació proporcionada. La prospecció s'iniciaria en grups hotelers, càmpings i instal·lacions esportives o de lleure que ofereixen múltiples llocs de treball, i també en les empreses especialitzades de serveis que operen tot l'any.

S'ofereix formació professionalitzadora i seguiment personalitzat als 15 participants per adaptar-los al lloc de treball i fomentar l'ocupació de llarga durada.

Perfils professionals

• Jardineria i manteniment de zones verdes
• Manteniment de piscines i del seu entorn
• Reparacions bàsiques d'instal·lacions
• Neteges especialitzades
• Vigilància i atenció a l'usuariConsell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies