Contacte
Serveis d'Arquitectura i Urbanisme

Responsable: Sandra Fernández

C. del raig, 5

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972 64 23 10Projecte de reforma de la rectoria a Serra de Daró ( 24/03/2014 )

L’Ajuntament de Serra de Daró va sol·licitar als Serveis Tècnics del Consell Comarcal que fessin un estudi per tal de reformar la rectoria i convertir-la en un centre multifuncional per a la gent gran.

Atesa la magnitud d’una intervenció global de l’edifici i la situació econòmica que es viu, es va plantejar portar a terme aquesta intervenció en fases, d’acord amb les possibilitats econòmiques de què disposi el municipi.

La primera actuació que es va portar a terme va ser la substitució de la coberta, que és una obra que ja està finalitzada.

Al gener del 2014, es va lliurar a l’Ajuntament de Serra de Daró el projecte bàsic i executiu per tal de reformar la planta baixa, on es crea una sèrie de sales polivalents. En una d’aquestes sales es preveu ubicar-hi el consultori mèdic.

Aquest projecte planteja una actuació a nivell de la planta baixa, en què s’intervindrà pel que fa a l’estructura, al forjat de la planta pis i a la solera de la planta baixa.

Es redistribuirà la planta baixa, i es farà l’obra necessària per tal de poder ubicar en una propera fase un ascensor per donar servei a les altres plantes de l’edifici, que restaran pendents d’executar.

Pel que fa a les façanes, s’intervindrà substituint l’actual fusteria i fent-hi els repassos que pertoquin.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies