Contacte
Serveis d'Arquitectura i Urbanisme

Responsable: Sandra Fernández

C. del raig, 5

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972 64 23 10Rehabilitació antiga rectoria a Serra de Daró ( 28/03/2017 )

Es redacta el projecte bàsic i executiu per a la Rehabilitació de l'antiga rectoria per a centre de serveis socioculturals per a la gent gran a Serra de Daró, que correspon a la segona fase de les obres ja executades durant l'any 2015-16.
Actualment s'està redactant el projecte per rehabilitar la segona planta de l'edifici i donar continuïtat al projecte que donava ús a la planta baixa. La intervenció que es planteja és consolidar l'edificació en l'àmbit estructural i constructiu, i dotar l'edifici tant dels serveis necessaris per al seu ús públic, com de les instal·lacions que permetin l'habitabilitat, l'accessibilitat i la confortabilitat tèrmica i acústica d'aquest.
En l'àmbit funcional, es planteja dotar l'edifici per tal que pugui utilitzar-se de manera multifuncional, tenint la possibilitat d'anar adaptant l'ús d'aquest equipament a les necessitats que planteja el poble.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies