Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2013 - SESSIÓ FORMATIVA – PRESENTACIÓ DEL SERVEI COMARCAL DE CATALÀ

Per donar continuïtat a les presentacions dels serveis del Consell entre el personal, la responsable del Servei Comarcal de Català del Baix Empordà va explicar què és el Consorci per a la Normalització Lingüística, com es gestiona, quina és la xarxa territorial de serveis i oficines de català i els tres eixos bàsics d’actuació: formació d’adults, a partir de cursos de català amb modalitat presencial, semipresencial i a distància; revisió de textos breus i informació sobre recursos i drets lingüístics, i dinamització lingüística (participació en processos de selecció de personal, campanyes de dinamització de la llengua, difusió del programa Voluntariat per la llengua, etc.). La sessió va finalitzar amb la presentació de l’Optimot, el cercador lingüístic de la Generalitat de Catalunya.

A banda d’aquesta sessió de presentació, el Servei de Català va portar a terme una de les tres sessions de llengua que té previst fer per millorar la redacció de documents del personal del Consell. En la primera, que es va fer el dia 17 de setembre, es va treballar la veu passiva, l’ús del gerundi i les nominalitzacions. Les altres dues sessions tindran lloc els dies 24 de setembre i 8 d’octubre.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies