Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2016 - EL CONSELL COMARCAL POSA A PROVA ELS TERMINALS DE LA XARXA RESCAT AMB ELS MUNICIPIS DE LA COMARCA

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Baix Empordà ofereix la possibilitat, a tots els municipis de la comarca que disposen de la Xarxa Rescat, de posar a prova els terminals d’aquesta xarxa, establint comunicació, a través del canal comarca Baix Empordà, amb el Consell Comarcal.

Rescat és la xarxa de radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya. Aquesta xarxa, robusta i fiable, està especialment dissenyada per proporcionar cobertura, tant en nuclis de població com en entorns rurals, als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya. Tots els ajuntaments disposen de com a mínim dos terminals que han de tenir a punt en cas d’incendis, nevades, inundacions o qualsevol emergència.

Les proves es fan cada primer dilluns de mes i la seva finalitat és crear l’hàbit d’utilitzar els terminals per part dels ajuntaments i, en cas de necessitat per emergència, assegurar-se que estaran a punt tant per als comunicats del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya), com per establir la resta de comunicacions.

Aquest mes d’agost s’ha comptat amb la participació de 13 municipis de la comarca: Begur, Colomers, Forallac, Gualta, la Bisbal d’Empordà, la Pera, Mont-ras, Parlavà, Regencós, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Ullà i Ultramort. Des del Consell Comarcal es valora molt positivament la participació d’aquests municipis, s’anima que continuïn fent les proves periòdicament i que els municipis que encara no hi han participat ho facin el proper mes.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies