Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2016 - XERRADA INFORMATIVA PER A CONDUCTORS/ES I ACOMPANYANTS DE TRANSPORT ESCOLAR

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal, juntament amb els Mossos d’Esquadra, ha organitzat una xerrada dirigida a conductors i acompanyants de transport escolar. El Consell Comarcal s’encarrega de la gestió del servei de transport escolar de la comarca i aquest servei s’adjudica a diverses empreses que són qui contracten el personal (conductors i acompanyants). En les condicions del contracte amb l’empresa hi figuren una sèrie de tasques que ha de portar a terme aquest personal durant el servei i per això es va creure oportú fer una xerrada informativa al personal en qüestions de trànsit i de seguretat ciutadana.

En aquesta sessió es va explicar als assistents les característiques d’aquest mitjà de transport i la importància que té el cinturó de seguretat. També es va fer un recordatori de la normativa de transport escolar i de les funcions i obligacions que tenen els acompanyants. Finalment, es va informar de diferents mesures de seguretat i de pautes a seguir en cas d’accident.

A la jornada hi van assistir unes seixanta persones entre conductors i acompanyants de les diferents empreses que gestionen el transport escolar de la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies