Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2019 - FORMACIÓ EN IGUALTAT DE TRACTE (SAI)

90 treballadores i treballadors del Consell Comarcal del Baix Empordà assisteixen a la formació en igualtat de tracte i oportunitats en el treball i coneixen les tasques del servei d’atenció integral del col·lectiu LGBTI+ per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere

L’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal, en col·laboració amb la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat, està duent a terme una campanya de formació, informació i sensibilització per a tot el personal del Consell Comarcal.

L’objectiu és donar a conèixer la implementació del Pla d’Igualtat en el treball de l’organització, i el protocol per a la prevenció, la detecció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament o altres discriminacions, d’acord al RDL 6/2019, d’1 de març, de mesures urgents per garantir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en el treball i l’ocupació.

Tanmateix, també es volen difondre les tasques que desenvolupa l’oficina del servei d’atenció integral (SAI) LGBTI del Consell Comarcal, d’acord a la Llei 11/2014, de 10 d’octubre, que garanteix els drets de les persones LGBTI i de l’erradicació de l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, així com el protocol que desplega el deure d’intervenció de totes les persones que treballen a les administracions públiques de Catalunya.

S’ha previst realitzar aquesta formació en dos dies, i en la primera sessió realitzada ahir, 19 de setembre, les persones assistents van valorar molt positivament la jornada, ja que la van trobar molt interessant tant per a l’àmbit laboral com personal.

Aquestes formacions s’emmarquen en un dels objectius previstos pel Pla comarcal per a la igualtat d’oportunitats en el treball i per a la incorporació de la perspectiva del col·lectiu LGBTI+.

La segona sessió està prevista per al proper dijous 3 d’octubre amb una assistència de 50 persones representants de totes les àrees del Consell Comarcal.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies