Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Material didàctic: + Empordà + Salut

Hem realitzat i recollit aquest material didàctic, com a mínim per a dues sessions, amb l’objectiu d'augmentar el coneixement dels productes i la tradició de la cuina de l’Empordà tot potenciant hàbits saludables.

Els 3 elements principals són:

 

Documental El Territori al plat

De 40 minuts centrat en la gastronomia de l’Empordà.

Piràmide d’hàbits saludables amb productes agroalimentaris de l’Empordà

20 diapositives teòriques sobre: la cuina catalana, de l’Empordà i la local; l’impacte a la comarca; i els diferents segells alimentaris.

 

Aquesta acció gratuïta està ideada pel grup classe que combina activitats grupals (piràmide de la salut de l’Empordà), activitats teòriques (presentació diapositives), fitxes (recepta de cuina per la candidatura de Patrimoni de la Humanitat) i audiovisuals (documental El territori al plat). Es recomana realitzar l’acció en dues sessions de 50min o 60 min. El professorat disposarà del material didàctic per realitzar les sessions.

Material disponible:

  1. Dossier del material didàctic + Empordà + Salut
  2. Piràmide d'aliments de l'Empordà
  3. Qüestionari del documetnal El territori al plat.

Per a més informació escriviu-nos a cuinadelemporda@baixemporda.cat

O bé contacteu amb el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà

 

 

 

Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies