Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Gastronomia, productes i nutrició 2.0

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà conjuntament amb el Departament d’Agricultura hem organitzat  una formació teoricopràctica de com difondre el patrimoni agroalimentària i gastronòmic del nostre territori pel proper 28 d’octubre a Barcelona.

Per exemple, les accions que hem realitzat a la viquipèdia des del Consell Comarcal del Baix Empordà generen unes 2000 visites al més.

És una jornada teoricopràctica sobre com difondre el patrimoni alimentari i gastronòmic per dinamitzar l’economia local mitjançant les noves tecnologies. Està dirigida principalment a agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL), tècnics de promoció econòmica, tècnics de turisme, tècnics del DARP, personal de consells reguladors, dels gremis, etc. L’objectiu és facilitar que la viquipèdia, per millorar els seus continguts, utilitzi la feina de les administracions relativa al patrimoni alimentari i gastronòmic. La sessió està pensada perquè cada participant pugui, in situ, editar la informació sobre el seu territori en la viquipèdia, i que adquireixi els coneixements suficients per continuar fent-ho.

Enllaç de l'activitat al Departament d'Agricultura

Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies