Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Viquiprojecte:Horts escolars al Baix Empordà

El Viquiprojecte Horts escolars al Baix Empordà és un projecte de col·laboració entre Amical Wikimedia i la formació Horts escolars al Baix Empordà (Fruiters i l'hort d'hivern) organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà que té com a objectiu enriquir els continguts de Viquillibres.

Web del viquiprojecte

Enguany es celebra la segona edició de la Jornada agrària tècnica Horts escolars al Baix Empordà. Centrada principalment en els horts d’hivern i els arbres fruiters de varietats tradicionals. El curs consta de 10 hores de formació presencial i 5 hores de treball pràctic no presencial. És una formació organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, del Departament d'Ensenyament, del Servei Educatiu del Baix Empordà i de l'IES Palamós.

L'objectiu del Viquiprojecte Horts Escolars del Baix Empordà és realitzar les 5 hores de treball pràctic no presencial a la plataforma de viquillibres per tal d'iniciar el llibre L'hort ecològic escolar. El treball es pot realitzar en grups de fins a tres o bé individualment. Cada grup ha de triar un tema relacionat amb els horts escolars i desenvolupar-lo. Més avall veureu propostes de temes.

Si heu de fer el treball primer ús heu de registrar a la viquipèdia. I després enviar el nom d'usuari i el tema escollit i amb qui fareu el treball al correu fgali@baixemporda.cat.

 

 

 

Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies