Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

1a JORNADA COMARCAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA A PLATJA D'ARO

El passat dissabte 4 de febrer, el Consell Esportiu del Baix Empordà juntament amb l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, va organitzar la 1a Jornada Comarcal de Gimnàstica Rítmica al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

Amb una gran participació, prop de 250 gimnastes van competir en les categories de Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior, en les modalitats individual, de conjunts i duos, trios i quartets. Les escoles de gimnàstica que van participar a l'esdeveniment van ser el GIMNÀS EL GRIU, CE RITMAR, IME PALAFRUGELL, EGR ULLÀ, EGR PALS, i la SALLE PALAMÓS.

Des del Consell Esportiu volem donar les gràcies a totes les participants, entitats col·laboradores i representants institucionals, per fer possible un jornada esportiva plena d'èxit.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada a la Zona Multimèdia! 

http://www.baixemporda.cat/esports/ca/1a-jornada-comarcal-de-gimnastica-ritmica-a-platja-d-aro.html 

 

Empreses col·laboradores:

 

 

 

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies