Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

28è CONCURS CULTURAL-ESPORTIU

El Concurs cultural-esportiu va iniciar el seu camí el curs 1990-1991, amb l'objectiu de desenvolupar les qualitats artístiques i literàries dels nois i noies de Catalunya a través de l'esport com a manifestació cultural.

Per fer-ho, les bases del Concurs s'envien mitjançant els consells esportius, als centres educatius de Catalunya, que confeccionen unitats didàctiques en les quals s'impliquen diferents departaments: eduació física, plàstica, manualitats, etc.

El Concurs està adreçat a tots els joves de Catalunya d'educació primària i secundària obligatòria, independentment de si practiquen o no esport.

El concurs consta de vàries modalitats:

 

Un jurat especialitzat determina els treballs premiats, i les entitats que millor han aplicat aquest programa a la seva demarcació o àmbit d'actuació.

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies