Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

2a JORNADA CROS ESCOLAR A PLATJA D'ARO

El passat 19 de novembre de 2016, amb un gran èxit de participació, 162 atletes en total, i d’organització per part del Consell Esportiu del Baix Empordà i l’ajuntament de Platja d’Aro, es va realitzar la 2a jornada de Cros de les 5 jornades corresponents al circuit comarcal de Cros Escolar 2016-2017.

A les 10.30h es donava la sortida a la primera de les curses programades, juvenil i cadet masculí, fins a arribar a l'última a les 12.15h, la dels pre-benjamins I escoleta. En total 8 curses amb 16 categories en les quals van participar atletes de les següents entitats: CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL, ESCOLA L'ESTACIÓ, IES RIDAURA, ESCOLA LA SALLE PALAMÓS, ESCOLA ATLETISME CALONGE-ST. ANTONI, SEA AMPA ESCOLA VILA-ROMÀ, AEE IES MONTGRÍ, ESCOLA VALL D’ARO, ESCOLA FANALS D’ARO, ESCOLA CASTELL D’ARO, ESCOLA ELS ESTANYS I ESCOLA FORALLAC.

A les 12.30h es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una beguda, una poma i una bossa amb obsequis. L'entrega de medalles va anar a càrrec del Sr. Antoni Botellé, Regidor d'Esports de Castell-Platja d’Aro, la Sra. Magda Lupiáñez, Presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà, i la Sra. Sílvia Egido, Representant d’Intersport Platja d’Aro i Brava Retail S.L.

Des del Consell volem donar les gràcies a tots els participants, entitats col·laboradors i representants institucionals, per formar part de l'èxit obtingut en aquesta jornada.

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies