Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Manifest del Consell Esportiu del Baix Empordà

Davant dels fets succeïts ahir dimecres 20 de setembre, en relació amb la situació política que viu el poble de Catalunya, des del CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ, compromesos amb la democràcia, la llibertat d'expressió i el dret a decidir, condemnem qualsevol acte que vulneri els drets civils de la gent de la nostra terra i qualsevol acció que pugui impedir l'exercici ple d'aquests drets.

El CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ manifesta públicament el seu suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen i lluiten pel dret a viure en democràcia de tots nosaltres.

El compromís del CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ amb l’esport i el país és innegable, i ara més que mai ens posem al costat i a disposició del Govern en defensa de la democràcia i del dret a decidir, lliurement, dels ciutadans de Catalunya el seu futur.

 

VISCA LA DEMOCRÀCIA i VISCA CATALUNYA!

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies