Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU

Tens més de 16 anys i VOLS TENIR UNA FORMACIÓ ESPORTIVA QUE ET PERMETI INSCRIURE’T AL ROPEC (Registre oficial de professionals de l’esport)?

Vols tenir un certificat de formació que et permeti treballar com a monitor o monitora d’activitats poliesportives i no saps com fer-ho?


Ara pots fer el curs de MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU. 
Una formació reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport i pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
 
T’adjuntem la informació del curs que s’impartirà al CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ durant aquest estiu a La Bisbal d’Empordà.

Durant els mesos de juny i juliol de 2018, de 9.30h a 13.30h. A més a més podràs fer les pràctiques amb nosaltres!!!! A QUÈ ESPERES?
 
Si estàs interessat o interessada o tens dubtes envia’ns un correu electrònic a aquesta adreça: esports@baixemporda.cat o consulta tota la informació a www.baixemporda.cat/esports


Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies