Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

El Consell Esportiu del Baix Empordà present al IV Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa

Us convidem a assistir a la quarta edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa que tindrà lloc els propers 3 i 4 de març, a Palafrugell.

Si vols formar part de l'Escola de Tutors de Joc de Futbol7 i Bàsquet o vols formar part de la nostra Borsa de Monitors, passa't pel Saló, deixa'ns el teu currículum i et donarem tota la informació que necessites. 

El Saló està organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Pals, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Nexes, les Cambres de Comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i TV Costa Brava, portarem a terme, els dies 3 i 4 de març de 2016, el IV Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa a Palafrugell.

El Saló serà un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es.

L’objectiu del Saló serà dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Hi hauria espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais.

Us hi esperem!!!

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies