Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies 1a Jornada Escoles Sant Feliu de Guíxols

Aquí trobareu les fotografies de 1a Trobada de Korfbal de les Escoles de Primària de Sant Feliu de Guíxols que es va dur a terme ahir dimecres 27 de setembre al camp de Futbol Mascanada Josep Suñer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols.

Van participar un total de 150 nens i nenes de 5è de primària de les escoles: Escola l'Estació, escola Gaziel i escola Ardenya de Sant Feliu de Guíxols. La jornada es va iniciar a les 10h del matí i va finalitzar a les 12:30 amb l'entrega d'obsequis i trofeus i la fotografia de grup.

Va ser una jornada totalment recreativa on tots els esportistes van poder conèixer l’esport del korfbal i gaudir del matí.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem agraïr a tots els professors, acompanyants i alumnes la seva participació.

També volem donar les gràcies a l’Insitut Ridaura, al Platja d’Aro korfbal Club, a tots els Tutors de Joc i a l’excel·lentíssim Ajuntament de Sant Feliu per la seva gran implicació a la jornada. Us esperem a tots la propera temporada!!!

#biactive #esportescolar #esportperatothom #josemprehiguanyo #valorsenaccio #valors #consellsesportius


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies