Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies 2a jornada Comarcal Gimnàstica Rítmica - Pals - 2 d'abril

Ahir diumenge 2 d'abril, el Consell Esportiu del Baix Empordà juntament amb l'Escola de Gimnàstica Rítmica Pals, va organitzar la 2a Jornada Comarcal de Gimnàstica Rítmica al Pavelló d'Esports de Pals.

Amb una gran participació, prop de 250 gimnastes van competir en les categories de Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior, en les modalitats individual, de conjunts i duos, trios i quartets. Les escoles de gimnàstica que van participar a l'esdeveniment van ser el GIMNÀS EL GRIU, CE RITMAR, IME PALAFRUGELL, EGR ULLÀ, EGR PALS, i la SALLE PALAMÓS, AE La Bisbal i el CE RAMAR.

Des del Consell Esportiu volem donar les gràcies a l'Escola de Gimnàstica Rítmica Pals pel gran esforç, implicació i feina feta!!

També volem agraïr la participació de totes les esportistes, entrenadores, a tots els pares i mares, a les entitats col·laboradores i a l'ajuntament de Pals que fan possible aquestes jornades.

Moltes gràcies a tots i totes!

 

Empreses col·laboradores:

     

     

    


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies