Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies 2a jornada de Cros a Platja d'Aro

El passat dissabte 28 de novembre ell Consell Esportiu del Baix Empordà conjuntament amb l'àrea d'Esports de Castell-Platja d'Aro es va celebrar la 2a jornada del Circuit Comarcal de Cros, a la Zona el Riuet de Platja d'Aro. Van participar-hi un total de 130 esportistes de la Comarca del Baix Empordà. 

A les 10.30h es donava la sortida a la primera de les curses programades , juvenil i cadet masculí, fins a arribar a l'última a les 12.05h, la dels pre-benjamins masculins. En total 8 curses amb 16 categories en les quals van participar atletes de les següents entitats: AEE IES RIDAURA, CLUB ATLETIC PALAFRUGELL, ESCOLA L'ESTACIÓ, SEE AMPA ESCOLA ARDENYA, ESCOLA VALL D’ARO,ESCOLA FANALS D'ARO, AEE IES ST FELIU, SEA AMPA ESCOLA VILA-ROMA, i AEE IES MONTGRÍ.

 A les 12.15h es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una beguda,una fruita i una bossa amb obsequis. L'entrega de medalles va anar a càrrec del Sr. Antoni Botellé Vila, Regidor d'Esports de Platja d'Aro-Castell d'Aro i S'Agaró i dels àrbitres de la Federació Catalana d’Atletisme.

 


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies