Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies 2a jornada Korfbal - escoles Vall d'Aro

Aquí trobareu les fotografies de 2a Trobada de Korfbal de les Escoles de primària de la Vall d'Aro que es va dur a terme el passat divendres 29 de setembre al camp de Futbol de Castell d'Aro.
Van participar un total de 239 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles:
Escola Els estanys, Escola Fanals d'Aro, Escola Pedralta i Escola Vall d'Aro. La jornada es va iniciar a les 10h del matí i va finalitzar a les 12:30 amb l'entrega d'obsequis i trofeus i la fotografia de grup.

Va ser una jornada totalment recreativa on tots els esportistes van poder conèixer l’esport del korfbal i gaudir del matí.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem agraïr a tots els professors, acompanyants i alumnes la seva participació. També volem donar les gràcies a l’Insitut Ridaura, al Platja d’Aro korfbal Club, a tots els Tutors de Joc i a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per la seva gran implicació a la jornada.

Us esperem a tots la propera temporada!!!

#biactive #esportescolar #esportperatothom #josemprehiguanyo #valorsenaccio #valors #consellsesportius

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies