Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies 2a jornada LLT Rítmica (Nivell A i Obert) - Torroella

Ahir diumenge 5 de març, varem dur a terme la 2a jornada de la LLiga Territorial de Gimnàstica Rítmica, Individual, Conjunts  de nivell A i nivell Obert al Pavelló d'Esports de Torroella de -Montgrí. La competició es va dividir en tres franjes:

De les 9:00 a 12:00 va ser el torn de les gimanstes de categoria laeví.  Al migidia i fins lles 15:00 van acutar les gimanstes de categoria  prebenjamí, benjamí i cadet i van tancar la competició les gimanstes de categoria infantil i juvenil.

Un total de 21 entitats de la província, prop de 350 gimnastes.

Des del Consell Esportiu volem donar les gràcies al Club Gimnàstic Montgrí, a l'Area d'esports de l'ajunmtament de de Torroella i  a totes les participants, les entitats col·laboradores i representants institucionals, per formar part d'una jornada esportiva amb tant d'èxit.

Empreses col·laboradores:


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies