Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies Cloenda Modalitats Gimnàstiques - Calonge (05-05-2018)

Aquí trobareu algunes fotografies de la Cloenda de Modalitats gimnàstiques que es va dur a terme el passat dissabte 5 de maig al Pavelló d'esports de Calonge. 

 

Hi van participar un total de 300 esportistes de diferents clubs/entitats de la Comarca del Baix Empordà en les modalitats de Hip-Hop, Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Artística. Les entitats participants van ser: El Centre esportiu CT la Bisbal, el Gimnàs el Griu, Klap Danza Urbana de Palamós, One Unity, l'Àrea d'Esports de La Bisbal, la Salle Palamós, l'Associació Imagine, l'Institut Municipal d'Esports de Palafrugell i  el Club Esportiu Ritmar. I per tancar la jornada vam disfrutar de l'actuació Special- K!!

Moltres gràcies a tots els esportistes, entrenadors, pares i mares.  I també volem agraïr l'esforç i la feina feta per part de l'Àrea d'esports de l'Ajuntamet de Calonge i al Club Esportiu Ritmar.  

Moltes gràcies a tots, us esprem la pròxima temporada.


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies