Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotografies Cloenda Modalitats Gimnàstiques - Calonge

Aquí trobareu algunes fotografies de la Cloenda de Modalitats gimnàstiques que es va dur a terme el passat dissabte 20 de maig al Pavelló d'esports de Calonge. 

 

Hi van participar un total de 259 esportistes de diferents clubs/entitats de la Comarca del Baix Empordà. Les entitats participants són: El Centre esportiu CT la Bisbal, el Gimnàs el Griu, Klap Danza Urbana de Palamós, One Unity, l'AEE Mou-te Mont-ras, el Gimnàs Fitness l'Estartit i el Club Esportiu Ritmar. I per tancar la jornada vam disfrutar de l'actuació dels Mercy!

Moltres gràcies a tots els esportistes, entrenadors, pares i mares.  I també volem agraïr l'esforç i la feina feta per part de l'Àrea d'esports de l'Ajuntamet de Calonge i al Club Esportiu Ritmar.  

Moltes gràcies a tots, us esprem la pròxima temporada.


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies