Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Fotos Certificat de Reconeixement Selecció Baix Empordà 14-15

Un any més, el Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal han organitzat la Selecció Comarcal del Baix Empordà de Futbol 7, categoria benjamí.

Durant el primer trimestre de l’any, el seleccionador comarcal va anar a veure els partits dels diferents equips de la comarca per poder confeccionar una llista de 21 jugadors dels quals, després de 2 entrenaments de preselecció, en va escollir 12 que han estat els que han format part de la selecció comarcal del Baix Empordà.

Al segon i tercer trimestre de l’any és quan es varen realitzar els entrenaments i tornejos que varen  enfrontar la Selecció Comarcal del Baix Empordà amb diferents equips de comarques veïnes, equips de la província i fins i tot equips de renom estatal. Al llarg d’aquest curs la nostra selecció ha realitzat 5 tornejos i s’ha enfrontat a equips com: Ae Sant Gregori, Club Escola Vidrerenca, FC Palafrugell, UE Figueres, SE. PE. FC Barcelona, Vic RRFC, Girona FC, Sant Cugat EFC, CE Cristinenc, EMF Mont-ras, EF Sant Feliu, etc.

Un treball de tot l’any que es va veure reconegut el passat dijous 23 de juliol, durant el qual es va fer entrega als integrants de la Selecció d’un certificat de reconeixement per la seva tasca i contribució a l’èxit de la Selecció del Baix Empordà de Futbol 7, categoria benjamí, d’aquest curs 2014-2015.

L’entrega dels certificats la van fer el president del Consell Comarcal, Joan Català, i el conseller comarcal i president del Consell Esportiu, Carles Salgas.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal volem agrair la participació dels equips participants en els diferents tornejos. També volem agrair la col·laboració de tots els clubs de la comarca per cedir-nos als jugadors ja que sense la seva col·laboració, la formació d’aquesta selecció no hagués estat possible. Esperem que la propera temporada podem continuar duent a terme aquesta iniciativa ja que creiem que es molt enriquidora per a tots els seus participants.

Per tot això i més, moltes gràcies a tots!.


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies