Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

JOC - Jornades d'Orientació al Comportament

Les Jornades d'Orientació al Comportament (JOC) consisteix en l’organització d’una sèrie de jornades amb la intenció de donar informació als diferents agents implicats en l’educació dels esportistes i volen ser un espai on es parli sobre l’educació dels nens i sobre com s’hauria d’utilitzar l’esport per poder afavorir-la.

Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

Els objectius generals de les Jornades d’Orientació del Comportament són:

Es vol que les jornades siguin atractives a tots els tipus de públic, i és per aquest motiu que l’estructura de les jornades és, com a mínim, de més d’una activitat per jornada.

 

I EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORINETACIÓ AL COMPORTAMENT
II EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORINETACIÓ AL COMPORTAMENT
III EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORINETACIÓ AL COMPORTAMENT
IV EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORINETACIÓ AL COMPORTAMENT
V EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT
VI EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies