Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

JOC - Jornades d'Orientació del Comportament

El proper dissabte 9 de Gener de 2016 es celebrarà, al camp municipal d'esports de Monells, la III Jornada de les JOC - Jornades d'Orientació del Comportament - amb la participació del Sr. Pep Marí i del Sr. Pere Alastrué com a ponents.

La jornada s'iniciarà a les 10 del matí amb la ponència "DESMENTINT MITES SOBRE L'ESPORT INFANTIL" del Sr. Pep Marí, psicòleg especialitzat en al rendiment i cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat durant més de 25 anys.  

A les 11.30 es domarà inici a la segona de les ponències “DONEM VALOR ALS VALORS DE L'ESPORT ESCOLAR” a càrrec de Pere Alastrué, Llicenciat en Psicologia de la UAB i Màster en Psicologia de l'Esport per la UAB.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells, us volem convidar i animar a assistir a aquesta jornada de formació i col·loqui que servirà com a espai de trobada per parlar sobre l'educació dels nens i nenes i sobre com s'hauria d'utilitzar l'esport per poder afavorir-la. 

Les Jornades d’Orientació del Comportament van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de Presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, tutors de joc de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.


FULL INCSRIPCIÓ DE LA JORNADA

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies