Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

LLIURAMENT DE PREMIS CONCURS CULTURAL-ESPORTIU

El passat dimarts 11 i dijous 13 d’octubre es va dur a terme el lliurament de premis del 27ena edició del Concurs Cultural- esportiu, promogut pel Consell Esportiu del Baix Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Secretaria general de l’Esport i la Diputació de Girona.

Aquest projecte està adreçat a tots els infants i joves del Baix Empordà, nascuts entre els anys 2000 i 2009, independentment de si practiquen o no esport, amb l’objectiu de desenvolupar les qualitats artístiques i literàries a través de l’esport com a manifestació cultural.Els alumnes de les escoles i instituts de la comarca del Baix Empordà van pode escollir participar entre una de les següents modalitats:

L’entrega de premis va anar a càrrec de la Sra. Magda Lupiañez Soler, presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà i Xavier Gamero Bertran, director tècnic del Consell Esportiu.

Els tres primers classificats/des de cada modalitat i categoria, van ser premiats amb un trofeu i un obsequi. El quart i cinquè classificat, van rebre un obsequi. Tots els finalistes van ser obsequiats amb un diploma de participació.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal volem agrair la participació de tots els alumnes participants en els diferents modalitats.

Esperem que la propera temporada podem continuar duent a terme aquesta iniciativa ja que creiem que es molt enriquidora per a tots els seus participants.

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies