Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Publicació DOGC Resolució programes Esport Escolar

Ens plau comunicar-vos que ahir, dimecres 26 de novembre de 2014, va sortir publicada al DOGC  la “Resolució RESOLUCIÓ PRE/2617/2014, de 19 de novembre, per la qual s'estableixen els programes d'esport escolar de la Generalitat de Catalunya, per al curs 2014-2015, d'acord amb el Pla Estratègic d'Esport Escolar de Catalunya, 2013-2020”, que podeu consultar a l’arxiu adjunt.

 

Aquesta Resolució és fruit del desenvolupament de determinades línies estratègiques del PEEC, portat a terme pels grups de treball constituïts a tal efecte, i que van comptar amb la participació de tots els agents implicats en l’àmbit de l’esport escolar a Catalunya.

 

En la seva part resolutiva exposa:

 

-         Els programes d’esport escolar que desenvolupa la Generalitat de Catalunya a través del Consell Català de l’Esport (que es concreten en els annexos 1 i 2).

-         Els objectius generals d’aquests programes.

-         Les etapes de la iniciació esportiva a les quals s’han d’adequar.

-         Les diferents tipologies d’activitats que poden incloure

-         Els criteris bàsics de qualitat de les entitats que promouen l’esport escolar.

-         Els òrgans per al desplegament, seguiment i valoració de l’assoliment dels seus objectius.

-         Les orientacions relatives a l’atorgament d’ajuts econòmics per al desenvolupament dels programes.

-         La vigència per al curs 2014-2015 d’aquesta Resolució i la seva continuïtat i aplicació, en substitució de la Resolució PRE/2272/2011, fins que no sigui aprovada una nova Resolució que la deixi sense efecte.

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies