Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Rodajoc Torroella de Montgrí (06-04-2018)

Èxit de participació al  RODAJOC de Torroella de Montgrí.

Avui divendres 6 d'abril s'ha celebrat el primer dels sis Rodajocs que es celebraran a la comarca del Baix Empordà amb un total de 222 nens i nenes de les següents escoles: Escola Portitxol, escola Quermany de Pals, Escola Guillem de Montgrí, l'escola Sant Gabriel i el ZER Montgrí (Escola La Branca d'Albons, Escola El Rajaret de Bellcaire i l'Escola Puig Rodó d'Ullà).

També han particpat, com a dinamitzadors de les activitats,  60 alumnes de 4t ESO de l'escola Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

El Rodajoc és la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Esportiu del Baix Empordà. Un treball basat en la recuperació dels jocs tradicionals cooperatius com a font d’intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes,  el joc.

 


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies