Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

RODAJOC Verges 21-05-2019

Èxit de participació al  RODAJOC de Verges

Avui dimarts 21 de maig s'ha celebrat el cinquè dels set Rodajocs que es celebraran a la comarca del Baix Empordà amb un total de 321 nens i nenes de les següents escoles: Escola Francesc Cambó de Verges, Escola Portitxol, Escola Quermany de Pals, Escola Guillem de Montgrí, el Col·legi Sant Gabriel i el ZER Montgrí (Escola La Branca d'Albons, Escola El Rajaret de Bellcaire i l'Escola Puig Rodó d'Ullà).

També han participat, com a dinamitzadors de les activitats, uns 40 alumnes de 4t ESO de l'escola Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

El Rodajoc és la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Esportiu del Baix Empordà. Un treball basat en la recuperació dels jocs tradicionals cooperatius com a font d’intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes,  el joc.

Moltes Gràcies als coordinadors i professors del Rodajoc de Verges, al Servei Educatiu del Baix Empordà i a l’Excel·lentíssim ajuntament de Verges per la seva col·laboració.


ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies