Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

VI EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

Un any més el Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet, organitzen la VI Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament que es celebrara el proper dimarts 16 d'abril de 2019 a l'Amfiteatre del Mundial de La Bisbal d'Empordà en horari de 18.00h a 21.00h.

Aquest any ens acompanyaran:

 

Les Jornades d'Orientació al Comportament (JOC) consisteix en l’organització d’una jornada amb la intenció de donar informació als diferents agents implicats en l’educació dels i les esportistes i volen ser un espai on es parli sobre l’educació dels nens/es i sobre com s’hauria d’utilitzar l’esport per poder afavorir-la.

Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

Els objectius generals de les Jornades d’Orientació del Comportament són:

 INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 15 D'ABRIL AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://goo.gl/forms/xUkZN7dgXJX2JXx63

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies