Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 2006 - Comença el curs on-line per a joves emprenedors al Baix Empordà
Des de les àrees de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, dins el Pla Comarcal de Joventut 2006, s’està portant a terme un curs per a emprenedors d’entre 18 i 35 anys.
Amb aquest curs, es pretén fomentar la cultura emprenedora i donar les eines necessàries per gestionar la pròpia empresa utilit-zant les noves tecnologies. Gràcies al format on-line es facilita l’accés a persones que per circumstàncies personals o laborals se’ls fa impossible d’accedir a una formació presencial. El curs, doncs, és en format semipresencial ja que només 15 hores de formació es porten a terme a la seu del Consell Comarcal i les 70 restants són on-line.
Metodològicament s’orienta i s’assessora per treballar cadascun dels projectes que volen engegar els diferents emprenedors a través d’eines com són: el pla d’empresa, informació sobre les formes jurídiques, l’estudi de mercat, el pla de màrqueting i la planificació econòmica i financera. Posteriorment es portarà a terme un seguiment i assessorament individual de cadascun dels projectes empresarials fins a la seva posada en marxa si escau, mitjançant el servei de creació d’empreses.
Amb iniciatives com aquesta pretenem capacitar professionalment els emprenedors per a la gestió d’una PIME.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies