Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 2006 - TALLERS D’AUTONOMIA PER A DONES IMMIGRADES
Des del Pla de ciutadania i immigració del Consell Comarcal del Baix Empordà fa alguns anys que s’està treballant diferents aspectes que tenen a veure amb l’acollida i l’acomodació de persones estrangeres al nostre territori. En aquest sentit es duen a terme diferents tallers per tal que la dona immigrada que arriba a la nostra comarca se senti més segura i es mogui amb més autonomia i confiança en si mateixa..
A Santa Cristina es porta a terme amb un col·lectiu de dones senegambianes i a Ullà, Verges i la Bisbal d’Empordà amb col·lectius de dones magrebines. La intenció d’aquest tallers és treballar el dol migratori, el coneixement de l’entorn i els serveis públics, l’alfabetització i altres, en definitiva la promoció de la dona i la seva relació amb diferents àmbits de la vida quotidiana com l’escola, la sanitat, l’ajuntament, etc. La particularitat d’aquests tallers és la proximitat i els processos d’acompanyament engegats per afavorir una millora en la seva inclusió social.
Actualment s’estan atenent unes 70 dones i és gràcies a la promoció d’espais de relació i confiança d’aquestes característiques, que es constata una millora tant en la qualitat de vida d’aquestes dones com en la convivència.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies