Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2007 - Promoció Econòmica. Accions de Suport Labora
En el marc del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les Comarques de Girona, s’han portat a terme una sèrie d’actuacions per donar suport a persones que tenen dificultats afegides a l’hora de trobar feina.
Aquestes actuacions responen a la necessitat de complementar els procediments tradicionals d’inserció laboral amb una atenció específica per a persones amb una o diverses problemàtiques que els resulten obstacles evidents per a encarar el mercat laboral.
Es varen atendre vint-i-tres persones de forma individualitzada a través de tutories, on a més de l’orientació laboral, es treballen aspectes motivacionals, d’autoimatge i d’actitud, que incideixen directament a l’hora de buscar feina. A més, amb quaranta joves de la comarca, s’han portat a terme mòduls de motivació i d’autoconeixement a través de dinàmiques de grup per potenciar les seves possibilitats de trobar feina. D’altra banda, s’han fet activitats informatives i formatives als instituts per donar a conèixer la realitat del mercat de treball.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies