Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2007 - Participació a les principals fires de turisme actiu d’Europa

El Consell Comarcal del Baix Empordà, conjuntament amb la Comissió Turística, formada per les oficines de turisme i les associacions empresarials de la comarca, assistirà durant el 2007 a les principals fires de turisme actiu europees que estan exclusivament destinades a la promoció de les activitats a l’aire lliure i als esports d’aventura. Així doncs, amb la voluntat de potenciar un turisme alternatiu, i amb capacitat de desestacionalitzar la temporada, s’assisteix a aquestes fires especialitzades en productes com el cicloturisme, senderisme i btt.  

 . l Fira Fiets en Wandelbeurs. Amsterdam (3 i 4 de febrer). Fira de turisme actiu especialitzada en cicloturisme i senderisme més important dels Països Baixos.
 . l Fira The Outdoor Show. Birmingham (del 16 al 18 de març). Fira especialitzada en turisme actiu. És la fira més important d’aquesta temàtica a la Gran Bretanya.
 . l Salon de la Randonnée et Sports Nature. París (del 30 de març a l’1 d’abril). Fira de turisme actiu molt consolidada a França. Centrada únicament en els esports d’aventura i el turisme actiu.
 . l Fira Tour Natur. Düsseldorf (del 31 d’agost al 2 de setembre). Fira de turisme actiu més important del mercat alemany.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies