Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2007 - DISTINTIUS DE QUALITAT TURÍSTICA
El dia 8 d’octubre, David Mascort  director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitats i Empresa a Girona, i Ricard Herrero i Àngel Planas, president i vicepresident respectivament del Consell Comarcal del Baix Empordà, van lliurar  el distintiu de reconeixement de compromís en qualitat turística a 19 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació del Baix Empordà, per haver acomplert els requisits exigits en el sistema de qualitat en destinació que s’implanta a la comarca.
Des de l’any 2004 el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. L’objectiu és promoure un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis públics o privats vinculats directament o indirectament al turisme del Baix Empordà.
Fins a data d’avui, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Em-pordà compta amb 49 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació, de les quals 35 estan distingides amb el compromís en qualitat turística. 
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies