Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2008 - EL CONSELL REP LA CERTIFICACIÓ EMAS
Francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient i Habitatge, va   lliurar al Consell la certificació EMAS, en un acte celebrat el dia 11 de gener a la Sala de Plens del Consell.
El procés per aconseguir aquest guardó es va iniciar fent una avaluació del comportament ambiental de la institució, valorant els aspectes més significatius per marcar objectius i planificar accions per disminuir l’impacte ambiental. Aquest projecte va suposar i suposa un compromís, tant de la institució com dels mateixos treballadors. Es recicla tot el paper i els envasos generats, cada treballador té el seu got per eliminar els gots d’un sol ús, es reutilitzen els fulls no vàlids per fer esborranys o blocs de notes, es fomenta la compra verda i es puntuen en els plecs de condicions les em-preses que disposin d’algun certificat ambiental.
Disposar d’un certificat EMAS serveix d’exemple tant per altres administracions com per a les empreses a les quals contínuament s’exigeix el compliment de la normativa ambiental.
A Catalunya, dotze ens locals, set de les comarques gironines, han implantat sistemes de gestió ambiental conforme al reglament EMAS en diferents, àrees, departaments o serveis de la seva organització.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies