Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - OBJECTIUS ASSOLITS EN EL PROJECTE IGUALTAT EN LA DIVERSITAT
Per combatre el racisme i la xenofòbia en el mercat de treball, Promoció Econòmica ha participat en el projecte Igualtat en la diversitat - Iniciativa comunitària Equal.
El projecte iniciat el 2005  ha finalitzat el desembre de 2007. Hi han participacipat 24 entitats de la demarcació de Girona, que han treballat coordinadament en les diverses actuacions realitzades.
Han estat ateses tres-centes cinquanta persones, tot i que la previsió inicial era de cinquanta. L’atenció s’ha fet de forma personalitzada, assessorant sobre tràmits de regulació, fórmules de contractació, possibilitats formatives, recursos i eines per buscar feina i altres aspectes relacionats amb l’ocupació.
S’han fet xerrades i tallers grupals  per tal de facilitar l’accés al mercat de treball i  s’han organitzat jornades de sensibilització per als empresaris, oferint-los informació sobre la realitat d’aquestes persones, així com les vies per a contractar-los i els possibles avantatges fiscals i laborals.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies