Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - CONSTITUCIÓ DEL GOVERN TERRITORIAL DE SALUT DEL BAIX EMPORDÀ
El dia 19, la consellera Marina Geli va presidir, al Consell Comarcal del Baix Empordà, la constitució del Consell Rector del Govern Territorial de Salut del Baix Empordà.
Hi van assistir el president del Consell Comarcal, Ricard Herrero; el director del Servei Català de la Salut, Josep M. Sabaté; la directora territorial de Salut a Girona, Marta Pedrerol, i els membres del consell rector format per alcaldes de la comarca i representants de la Generalitat de Catalunya.
El Consell de Govern de la Generalitat va aprovar la constitució i els estatuts el 4 de desembre de 2007. Els governs territorials de salut tenen com a objectiu prioritari incrementar la participació del món local en la direcció i gestió del sistema sanitari creant un marc de col·laboració entre l’administració de la Generalitat i els ens locals en matèria de planificació i prevenció de la salut. De fet, aquests consorcis donen veu als ajuntaments en la política nacional de salut i per això tenen una composició equilibrada que garanteix la paritat en l’adopció de decisions entre els membres designats per les entitats locals i els designats pel Departament de Salut.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies