Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Abril 2008 - PRESENTACIÓ DE LES CAMPANYES I JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BAIX EMPORDÀ AL PALAU ROBERT DE BARCELONA
El dimecres 16 d’abril es varen presentar oficialment les Campanyes i Jornades Gastronòmiques del Baix Empordà a Barcelona.
L’acte, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, va comptar amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.
L’acte es va celebrar a la Sala de les Cotxeres del Palau Robert. El van presentar Emili Valdero, secretari de Comerç i Turisme del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Planas, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà i  Joan Cuadrat, president del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet .
La presentació es va cloure amb la degustació d’un ampli ventall de productes representatius de les Campanyes Gastronòmiques del Baix Empordà, elaborats pels establiments participants i per l’Aula Gastronòmica de l’Empordà.
Els tastets varen anar acompanyats de vins de l’Empordà, i varen ser servits pels alumnes del mòdul de cuina i sala de l’IES Baix Empordà.
Catorze mostres de la gastronomia baixempordanesa que permeten recórrer el Baix Empordà durant tot l’any, per fer gaudir els paladars més exigents.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies