Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2008 - TANCAMENT AMB ÈXIT DELS TALLERS D’AUTONOMIA
El Pla Ciutadania del Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments d’Ullà, la Bisbal d’Empordà i Verges han tancat amb èxit els tallers d’autonomia que s’han estat realitzant des del mes d’octubre del 2007.
Aquests tallers destinats a dones d’entre 16 i 50 anys tenen per objectiu potenciar l’autonomia en tots els àmbits de la vida quotidiana, treballant el sentiment de soledat, l’autoestima, informant sobre temes de salut, educació i aspectes legals del municipi on viuen, i facilitant la comunicació amb
l’aprenentatge de la llengua  catalana a nivell molt bàsic mitjançant  conversa.
Es va fer entrega de diplomes per haver participat i tot seguit un refrigeri elaborat per elles mateixes.
A Verges van assistir a la festa de final de curs, Marta Payeró, alcaldessa i Esperança Clotas, tercera tinent d’alcaldessa i regidora d’Atenció i Participació Ciutadana. A la Bisbal d’Empordà, on el taller d’autonomia forma part de l’Itinerari d’Acollida Lingüística (IAL), hi va ser present Núria Felip, regidora d’Educació, Benestar Social i Cooperació.
Els tallers s’han portat a terme en horari escolar, de 15 h a 17 h per facilitar la participació de les dones. La mitjana ha estat de vuit dones, tret del municipi d’Ullà que ha estat de doze.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies