Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2008 - NOVES TECNOLOGIES I WEB ACTUALITZADA PRIORITATS DELS EMPRESARIS DEL BAIX EMPORDÀ
La jornada va tenir com a principal objectiu augmentar la percepció de valor de les TIC entre els empresaris i ajudar a implantar-les i va  mostrar com l’ús eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) pot ajudar a millorar la competitivitat dels negocis.
Es va convidar els participants a debatre i intercanviar experiències en una dinàmica de grup anomenada “Cafè digital”.
En la sessió es va posar de manifest que una de les principals preocupacions era la manca de coneixement de les noves tecnologies. En aquest sentit s’ha conclòs que cal fer un esforç per formar els empleats; promoure les pàgines web ben dissenyades i fàcils d’actualitzar; impulsar l’e-màrqueting i la facturació electrònica; apostar per la ràpida implantació del CRM (Customer Relationship Management) que ordena la informació referents als clients i de l’ERP (Enterprise Resource Planning), que gestiona tota la informació refent als proveïdors i potenciar l’ús de telefonia IP i les intranet. Els empresaris del Baix Empordà van demanar més formació de les TIC per al personal de les empreses, així com tenir una pàgina web actualitzada per aprofitar al màxim els avantatges que pot oferir Internet a l’hora de difondre l’activitat comercial.
Durant la sessió s’ha donat a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals i s’ha ofert informació sobre ajuts i finançament amb la finalitat que les empreses siguin més competitives. Per a més informació adreceu-vos a Promoció Econòmica o a www.pimestic.cat.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies